Unburst Bubbles

"it's a crime i never told you 'bout the diamonds in your eyes"

18.5.04

Een wel aardige persoonlijkheidstest vond ik [via ] bij Psychotest. Je bent er zo mee klaar en uiteindelijk komt er een analyse uitrollen die soms de spijker op zijn kop slaat:

-Herman bezit een intense persoonlijkheid die zeer sterk reageert op prikkels, zo sterk dat hij vaak behoefte heeft om zich alleen terug te trekken om niet overbelast te geraken. Je kunt hem vergelijken met een delicaat instrument dat signalen uit de omgeving registreert, maar te sterke signalen moet vermijden om niet beschadigd te geraken.
-Herman is een typische avond-mens. Zelfs in zijn slaap is hij nooit helemaal ontspannen. Hij droomt frequent en zijn droomleven is goed ontwikkeld. Hij kan ’s morgens moeilijk uit zijn bed.
-Herman streeft ernaar zijn opties zolang mogelijk open te houden, en zal daarom belangrijke beslissingen zo lang mogelijk uitstellen.

...maar soms ook de plank volledig misslaat:

-Herman is bijzonder gevoelig voor pijn. Zelfs een douche met koude water kan hem al de adem afsnijden. En hij kan bij manier van spreken de pijn reeds voelen als hij de tandarts nog maar ziet naderen ! Op lichamelijk gebied is hij niet erg dapper.
-Van alle psychologische types uit ons psycho-test systeem beschikt Herman over het grootste gevoel voor humor, omdat hij zichzelf het beste weet te relativeren. (wat een eer, maar ook: wat een rare gevolgtrekking!)